Wanneer Google vertaalt “jas” door parajumpers

Volgens de zoekmachine, het woord “jas” zou leiden tot Moncler in het Engels, de naam van de Italiaanse kleding specialist. Een nieuwe gril in de vertaaldienst van de Amerikaanse reus.
Toeval of doelbewuste strategie om te communiceren, merken investeren ook… Google via de vertaaldienst. Dat is wat sommige gebruikers die door het intikken van het woord “jas” op de vertaaldienst van Google, waren verrast om te zien verschijnen als “Moncler” voorstel, de naam van de beroemde fabrikant parajumpers jas outlet van down jassen gevonden. Als dit soort vacht kan resulteren in vele opzichten in de taal van Shakespeare (jacket, doorgestikte jack,…), parajumpers dames jassen de eigennaam Moncler is zeker niet deel.
Het is dus goed gebruik van het originele Franse, nu Italiaanse merk afgeweken. Google gebruikt om vertalingen, parajumpers outlet eigenlijk een algoritme dat tekst reeds vertaald analyseert, om aan te bieden de verschillende vertalingen van hetzelfde woord of groep woorden. Te verfijnen van het systeem en meer relevante vertalingen te maken, mag de Fractie echter parajumpers jassen gebruikers aan de voltooiing van de werkzaamheden, door andere verenigingen van ideeën voor te stellen. Een mogelijkheid die gaf aan het fenomeen van de ‘Google bombardementen geboorte’.
Ségolène Royal en de homoseksuele gemeenschap al slachtoffers

parajumpers outlet dames 
parajumpers nederland
Deze techniek is om te vermenigvuldigen parajumpers verkoop de voorstellen van hetzelfde type, om te spelen op de voorstellen die aan het algemene publiek aangeboden. Zo kan worden gebruikt voor doeleinden van marketing van een merk van overlast door tegenstanders, of grap. De voormalige partner van François Hollande, Segolene Royal maakte de onaangename ervaring, er iets meer dan twee jaar is. Door te typen “boobs massage”op Google Translate (“borsten massage”), de gebruiker opperde “Ségolène Royal” in het Frans. De fout werd vervolgens gerepareerd. Meer recentelijk, parajumpers dames Jassen de vertaling van het woord ‘gay’ in homofobe laster had ook al een probleem de Amerikaanse reus.
In het geval van Moncler, de vereniging van idee lijkt zeker logisch en veel meer parajumpers online anekdotisch, maar het is niet voor de minder onnodige. Voor nu is de oorsprong van deze vreemdheid- of deze marketing techniek om het merk te promoten – nog worden geïdentificeerd. Maar als het was iemand waarnaar parajumpers outlet direct of indirect samenleving, onwaarschijnlijk dat Google smaak het initiatief, de groep te vermenigvuldigen met initiatieven en innovaties ter verbetering van de betrouwbaarheid van zijn instrument.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *